Vedä kaikista urheilulajeista Melbetin avulla


Melbet tarjoaa yhden kattavimmista urheiluvalikoimista Internetissä. Vedonlyöjänä kohtaat harvoin niin monipuolisen ja rikkaan urheilulajikokoelman. Kaikki urheilutarjoukset liittyvät kansainvälisiin ja kansallisiin tapahtumiin ympäri maailmaa, ja harvoin löydät urheilua ilman jatkuvia tapahtumia. Booky tarjoaa parhaat kertoimet valitsemallesi urheilulajille ja kattaa joitain vähemmän tunnettuja urheilulajeja, joita saatat seurata ja joihin haluat lyödä vetoa.

Perinteisen urheilun lisäksi Melbet antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden lyödä vetoa kansainvälisistä poliittisista tapahtumista, kyselytuloksista, YouTube-tapahtumista, julkkisgaaloista, TV-erikoisuuksista, kuten Eurovision ja Oscareista. Ja jos et ole tyytyväinen TV- ja urheilutapahtumien perinteiseen tarjoamiseen, voit siirtyä suoraan erikoisvetoihin tai panoksiin kalastussarjojen, maailman loppujen ja jopa etsintätapahtumien suhteen. alueelliset hyväksytään! Et todennäköisesti löydä tällaista valintaa mistään muusta nykyisestä vedonlyöntiympäristöstä.

Luettelo urheilusta (1/2) Luettelo urheilusta (2/2)


Tässä on täydellinen luettelo erikoistapahtumien ulkopuolella hyväksytyistä vedoista:

 • Kriketti: Kriketti on erittäin suosittu Kaakkois-Aasiassa ja Isossa-Britanniassa, ja sillä on tärkeä paikka muualla maailmassa. Jos kriketti on valitsemasi urheilulaji, tervetuloa. Melbet tarjoaa kattavat tiedot kaikista tärkeimmistä krikettitapahtumista ympäri maailmaa, mukaan lukien Test Series, Kansainväliset ja kansalliset T20-liigat, ODI: t, County Cricket ja paljon muuta.
 • Jalkapallo: Maailman suosituin urheilulaji on ylpeä, kun vedonvälittäjä tuo sinulle parhaat kansalliset ja kansainväliset tapahtumat ympäri maailmaa. Melbetissä voit lyödä vetoa parhaista liigoista Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa. Tunnetuimpien liigojen lisäksi voit lyödä vetoa myös toisen ja kolmannen tason liigoista. U19- ja U20-turnaukset sekä kansainväliset ystävyysottelut ovat myös saatavilla.
 • Koripallo: Vedonlyöjät, jotka haluavat lyödä vetoa koripallosta, viettävät nyt paljon aikaa Melbetissä. He löytävät parhaat koripallotapahtumat ympäri maailmaa, mukaan lukien kuuluisat NBA-kilpailut, parhaat Euroopan ja Etelä-Amerikan mestaruuskilpailut. Samalla sivusto tarjoaa valikoiman kansainvälisiä otteluita sekä NBA: n naisten mestaruuskilpailuja ja tarjoaa parhaat kertoimet vedonlyönnin online-markkinoilla.
 • Tennis: Melbet tarjoaa vedonlyöntimahdollisuuksia erilaisille tennistapahtumille, kuten Grand Slam -turnauksiin, miesten ja naisten otteluihin, Challenger-turnauksiin, ITF-turnauksiin, Davis Cup- ja ATP-tapahtumiin. Kaikissa tapahtumissa on täydelliset vedonlyönti- ja vedonlyöntivaihtoehdot.
 • Lentopallo: Melbetin avulla voit lyödä vetoa lentopallon maailmanmestaruuskilpailuista, kansainvälisistä liigoista ja turnauksista, miesten ja naisten mestaruuskilpailuista sekä kansallisista mestaruuskilpailuista.
 • Jääkiekko: Jos olet valmis lyödä vetoa jääkiekkopeleistä, ennusta kaikki NHL-, KHL-, AHL- ja ECHL-ottelut sekä maailmanmestaruus- ja EM-ottelut.
 • Pöytätennis: Pöytätennisvedonlyöjien on mahdollista lyödä vetoa kaikista ITTF- ja Challenger-tapahtumista ympäri maailmaa, samoin kuin Euroopan huippuliigoista ja kansainvälisistä otteluista.
 • Käsipallo: Jos haluat seurata ja lyödä vetoa käsipallotapahtumista, Melbetin urheiluosio on sinulle. Täältä löydät maailmanmestaruuskilpailut, kansainväliset ystävyysottelut ja tapahtumat, miesten ja naisten ottelut sekä Euroopan ja Pohjois-Amerikan parhaat liigat parhailla kertoimilla.
 • Baseball:Hyödynnä Yhdysvaltojen, Japanin ja Etelä-Korean baseball-tapahtumien parhaat puolet yhdessä paikassa Melbetissä. Vedonlyönti ennen ottelua ja live-tapahtumia ja saat mahdollisuuden voittaa suuria.
 • Snooker: Melbet tarjoaa erityisiä snooker-tapahtumia, Masters-turnauksia, maailmanmestaruuskilpailuja ja kansallisia mestaruuskilpailuja, joissa voit lyödä vetoa voittajista ja pisteiden määrästä ennen peliä ja pelin aikana.
 • Hevoset kilpailevat: Australasian, Euroopan, Ison-Britannian ja Irlannin parhaat hevosurheilutapahtumat ovat tietysti katettu. Melbet tarjoaa myös live-hevosurheilua Yhdysvalloissa ennen otteluita ja pelien sisäisiä vedonlyöntiä suurilla kertoimilla.
 • Futsal: Jos vedonlyönti futsalista on sinun juttusi, hän on myös onnellinen. Melbetissä voit lyödä vetoa parhaista kansallisista mestaruuskilpailuista ja kansainvälisistä futsal-otteluista.
 • Vesipoolo: Vesipolo otetaan Melbetissä vakavasti. Joten kaikki suuret tapahtumat ympäri maailmaa, mukaan lukien Mestarien liiga, Mestarien liiga, Maailman liiga ja Talvi-mestaruuskilpailut, ovat mukana.
 • Rugby: Tämä erittäin suosittu laji kuuluu myös kaikkiin tärkeisiin kansainvälisiin ja kansallisiin tapahtumiin katselun iloksi. Vedonlyönti parhaista liigoista sekä Australian tapahtumista, maailmanmestaruuskilpailuista, Super Rugbystä, Challenge Cupista, Six Nations Cupista ja maailmanmestaruudesta vanhemmille ja alle 20-pelaajille.
 • Shakki: Shakki voi olla tylsää joillekin, mutta ei Melbetille. Nauti parhaista kertoimista ja mahdollisuudesta voittaa oikeaa rahaa suurista turnauksista, maailmanmestaruuskilpailuista ja shakin maailmanmestaruuskilpailuista.
 • Nyrkkeily: Nyrkkeily on urheilun harrastajille, joita harjoitellaan kaikkialla maailmassa, joten siitä on luonnollisesti mahdollista lyödä vetoa Melbetissä. Katettuina ovat nyrkkeilysupersarjat, head-to-head-ottelut ja erikoistapahtumat, joissa lyöt vetoa voittajasta ennen ottelua ja jopa livenä. Muita vaihtoehtoja on saatavana, kuten: missä kierroksessa voitto tulee ja voittajan pisteiden määrä.
 • Jalkapallo: Melbet sallii täyden amerikkalaisen jalkapallon vedonlyönnin tasoitusvaihtoehdoilla kaikissa NFL-, CFL- (Canadian Football League) ja kaikissa NCAA-otteluissa sekä erikoisvedonlyönnissä.
 • Jääpallo: Kaikenlaisen jääkiekkovalikoiman lisäksi Bandy kuuluu myös. Aloita tällä talviurheilulla tekemällä vetoja erilaisista tapahtumista, mukaan lukien maailmanmestaruuskilpailut.
 • Moottoriurheilu: Pysy askeleen edellä muita pelaajia pitkin, ja heillä on pääsy pitkäaikaiseen PowerSports-kokoelmaan, joka sisältää kaikki NASCAR-tapahtumat, Formula E, British Touring Car -tapahtumat ja Championship, IndyCar, Supercars ja MM-ralli.
 • Ampumahiihto: Vedonlyönti ampumahiihdon tapahtumista ei ole koskaan ollut näin helppoa. Melbetissä voit lyödä vetoa kaikista ampumahiihdon, IBU World Cup -tapahtumien, miesten ja naisten tapahtumista sekä viestitapahtumista. Ennen tapahtumia ja live-vedonlyönti ovat käytettävissä.
 • Tikanheitto: Lyö vetoa tikkauksista kuin koskaan ennen kaikissa BDO: n (British Darts Organization) ja PCD (Professional Darts Corporation) isännöimissä suurissa tapahtumissa, mukaan lukien World Series, World Championships, Grand Slams ja European ottelut.
 • Alppihiihto ja mäkihyppy: Vedonlyönti lasketteluun ja mäkihyppyyn. Melbet tuo sinulle kansainvälisen hiihtoliiton (FIS) maailmancupin ja muita suuria tapahtumia sekä mäkihyppyjen parhaat puolet Four Hills -turnauksen, maailmanmestaruuskilpailujen ja ulkoilmatapahtumien avulla.
 • Hiihtää: Jos olet kiinnostunut hiihtämisestä, Melbet tarjoaa vedonlyöntivaihtoehtoja hiihtokilpailuista, naisten laskettelusta, maailmanmestaruuskilpailuista ja FIS: n maailmancupista.
 • Kaava 1: Maailman suosituin kilpatapahtuma on hyvin edustettuna täällä Melbetissä, kun lyöt vetoa kaikista F1 Grand Prix -tapahtumista, kilpailun voittajista, kuljettajien maailmanmestaruuskilpailuista, rakentajien mestaruudesta, karsintakierrokset ja jopa harjoituskierrokset. Kuten aina, Melbet tarjoaa alan parhaat kertoimet.
 • Maakiekko: Kentän jääkiekon ystäville: parhaat kansainväliset turnaukset miehille ja naisille sekä parhaat liigat Etelä-Amerikassa ja Euroopassa. Kaikkia vetotyyppejä on tietysti saatavilla ottelua edeltäviin ja pelin sisäisiin vetoihin.
 • Moottoripyöräily: Moottoripyöräily on suosittua kaikissa maissa ja on hyvä paikka lyödä vetoa. Siksi vedonlyönti on sallittua Moto2: lla, Moto3: lla, kaikilla Moto GP -tapahtumilla ja Superbike-kilpailuilla sekä MM-kisoissa.
 • Keilailu: Keilailu ei ole vain sisätiloissa pidettävä perhepeli, se on myös kilpailukykyinen kurinalaisuus. Melbetin avulla voit lyödä vetoa maailman keilailun mestaruudesta ja ammattilaisista keilailuista, jotta voit voittaa palkintoja.
 • Pyöräily: Pyöräily on merkittävä urheilulaji kansainvälisellä tasolla. Pyöräilytapahtumien parhaat puolet käsitellään, jotta voit elää intohimosi vielä enemmän. Tour of Finland on käytettävissä vedonlyöntiä ennen ottelua Over / Under-vedonlyöntivaihtoehdoilla. Tarjolla on myös Belgian maantieajo-mestaruuskilpailuja ja muita suuria tapahtumia.
 • Uima: Et löydä parempaa veto uintitapahtumiin kuin Melbetillä, jonka avulla voit lyödä vetoa parhaista FINA-tapahtumista ympäri maailmaa sekä erityisistä olympialaisten tapahtumista.
 • Pokeri: Melbet tuo sinulle parhaat puolet WSOP: sta (World Series) ja muista suurista pokeritapahtumista, joissa voit lyödä vetoa voittaneista pelaajista ja 1X-vaihtoehdoista.
 • Squash: Sinulla on oikeus saada parhaat kertoimet miesten ja naisten PSA World Series -turnauksissa saadaksesi parhaan hyödyn ennusteistasi tällä alalla.
 • Golf: Melbetillä on paras kokoelma golftapahtumia ympäri maailmaa, josta voit lyödä vetoa. Sinulla on mahdollisuus lyödä vetoa kaikista tärkeimmistä tapahtumista, Ryder Cup, Road to Dubai, KPMG Trophy, US Masters, USPGA, US Open, Shoprite LPGA, Shot Clock Masters, British Open, Walker Cup, Solheim Cup jne. On mahdollista lyödä vetoa näistä ottelua edeltävistä ja kestävistä tapahtumista maksimoidaksesi mahdollisuutesi voittaa.
 • Netball: Netball on yksi vähiten edustetuista urheilulajeista vedonlyöntiympäristöissä. Se on saatavana Melbetissä ja hyvin käsitelty: voit lyödä vetoa Super Netball -sarjasta ja muista erittäin suosituista tapahtumista ympäri maailmaa.
 • Itsepuolustuslajit: Taistelun ja MMA: n aikakaudella on vain luonnollista, että Melbet tarjoaa taistelulajeja vedonlyönninä. Katetut tapahtumat: parhaat UFC-tapahtumat, Combatsport Bellator, ACB, KSW ja "mahdolliset taistelut", jotka ovat tapahtumia, joista voit lyödä vetoa voittajista, voittomenetelmästä ja kierrosten lukumäärästä.
 • Yleisurheilu: Yleisurheilu on aina mielenkiintoista katsella ja lyödä vetoa, koska urheilulaji tarjoaa katsojille erilaisia ​​tapahtumia. Tätä varten Melbet tarjoaa parhaat yleisurheilutapahtumat, kuten Timanttiliiga, ja panostaa siten kaikkiin tapahtumiin, kuten miesten ja naisten kilpailuihin, pitkiin hyppyihin, korkeushyppyihin, esteradoihin, heittoon keihäs jne. Ennakoi Melbetin ansiosta parhaille yleisurheilutapahtumille sinulle tärkeitä aloja.
 • Vinttikoira: Melbet tarjoaa täydellisen luettelon vinttikoirakilpailuista Euroopasta ja muualta, ja voit lyödä vetoa voittajista ennen ottelua ja sen aikana.
 • Taitoluistelu: Lyö vetoa seuraavien olympialaisten potentiaalisesta voittajasta.
 • Gaelin jalkapallo: Melbetin avulla voit lyödä vetoa laajasta gaelilaisten jalkapallotapahtumien kokoelmasta Euroopassa, paljon suuremmista kuin kilpailijoiden joukossa. Voittajien lisäksi voit lyödä vetoa mahdollisista voittajista. Vedot U20-turnauksista vanhempien turnausten ulkopuolella ovat myös saatavilla.
 • Softball: Softball-turnaukset ovat erittäin suosittuja vedonlyönnissä Pohjois-Amerikassa. Tämä urheilu on muunnelma Baseballista, jossa on pienempi kenttä ja isompi pallo. Voit lyödä vetoa parhaista miesten ja naisten NPF-tapahtumista. Tasoitusvaihtoehtojen lisäksi voit lyödä vetoa myös voittajista, kokonaispisteistä ja parittomista / parillisista.
 • Ravit: Euroopan ja Australian kilpailujen parhaat ravitapahtumat löytyvät Melbetistä. Voit lyödä vetoa mahdollisista voittajista ja kahdesta parhaasta ravistajasta.
 • Moottoripyöräkilpailut: Speedway-kilpailut ovat suosittuja kaikkialla maailmassa, ja voit lyödä vetoa parhaista Euroopan tapahtumista, Grand Prix -tapahtumista tai jopa Kansakuntien mestaruudesta ja maailmanmestaruudesta. Älä missaa mahdollisuuttasi ennustaa oikeat voittajat.
 • Hurling: Professional Hurling on erittäin suosittu markkinarako Melbetissä. Voit lyödä vetoa All Star -tapahtumista, vedonlyönnistä ennen Irlannin mestaruutta, Munsterin ja Leinsterin mestaruudesta sekä mestaruuden tuloksista.
 • Pitkäaikainen hevoskilpailu: Parhaiden "Ante-post" -hevosurheilutapahtumien avulla Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa voit lyödä vetoa sekä voittajista että 3 tärkeimmistä paikoista suurissa kilpailuissa kauan ennen kilpailun alkua.
 • Pitkäaikainen ravi: Vedot ravikilpailuista, mutta pitkällä aikavälillä, toisin sanoen kuukausia tai jopa vuosia ennen kilpailun alkua, ei tarjota kaikkialla. Jos tämä on sinun juttusi, Melbet on foorumi sinulle. Sinulla on oikeus vedota parhaisiin tapahtumiin Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa suurilla kertoimilla, mutta siihen liittyvällä riskillä.
 • Surffaus: Äärimmäisen suosittuja äärimmäisten urheiluharrastajien keskuudessa tarjotaan myös parhaita surffaustapahtumia. Älä koskaan unohda tapahtumaa WSL Championship- tai Uluwatu-kilpailuissa, koska voit lyödä vetoa voittajista ja finalisteista.
 • Pesäpallo: Samanlainen kuin baseball, mutta mielenkiintoisempi, Pesäpallo-nimisellä suomalaisella pelillä on paikkansa tarjolla olevassa erittäin pitkässä urheilulistassa. Voit lyödä vetoa sekä Suomen supersarjan tuloksista että useiden muiden tapahtumien voittajista.
 • Pitkäaikainen vinttikoira: Mausteen lisäämiseksi jo vaikuttaville vinttikoirakilpailuille katsottavaksi, "ante-post" -vedonlyöntivaihtoehto on kakku todellisille urheilun faneille.