Ansaitsemasi live-vedot


Vaikka otteluita edeltävät vedonlyönnit Melbet -sovelluksessa tarjoavat asiakkailleen loputtomana näennäisiä mahdollisuuksia, live-vedonlyöntiosasto tarjoaa kaikki taikuutta tapahtuu. Operaattori tarjoaa milloin tahansa live-tapahtumia yli 20 urheilulajista ympäri maailmaa. Koska voit katsella suurinta osaa tapahtumista reaaliajassa, voit valita joukon vedonlyöntivaihtoehtoja. Jos Internet-kaistanleveytesi on rajallinen, jokainen suoratoisto on saatavilla yksinkertaisina ja kauniina 2D- ja 3D-renderöinä, joten et koskaan menetä tietoja, joiden avulla voit tehdä tärkeimmät taktiset päätökset. Pelin edetessä nykyisten tulosten haittoja ja kertoimia päivitetään, jotta voit muokata ennusteitasi.

Live-jalkapallo-ottelu

Vetosi voidaan tehdä yhdellä napsautuksella, ja voit myös asettaa järjestelmävedoja ja yhdistettyjä vetoja useille urheilulajeille. Sen sijaan, että etsit kaikkia tapahtumia suorilla lähetyksillä, sinun tarvitsee vain lajitella lähetetyt tapahtumat mieltymystesi mukaan ja olet vihdoin hyvä mennä. Voit myös lisätä urheilua ja tapahtumia suosikkeihisi nopeaa navigointia varten, jotta voit myös katsella niitä myöhemmin. Melbet tarjoaa sinulle mahdollisuuden lyödä vetoa "Päivän veto" -bonuksesta, joka tarjoaa sinulle huomattavasti suuremmat voitot ja paremmat mahdollisuudet kaikille vedonlyöjille. Ajankohtaisten tapahtumien lisäksi opit myös tulevista tapahtumista, jotta voit olla valmis toimintaan. Tässä on live-vedonlyöntitarjous joistakin suurimmista urheilulajeista:

Vain tasainen esitys


Tässä ovat live-vedonlyöntitarjoukset joistakin suurimmista urheilulajeista:

Kriketti:
Valitse joukko kansallisesti ja kansainvälisesti lähetettyjä tapahtumia Handicap-, Double Chance- ja 1X2 -vedonlyöntivaihtoehtojen kautta. Saatavilla on myös live-over-under / over-under-vedonlyönti. Täältä löydät miesten ja naisten harjoitusottelut, lääniturnaukset, mestaruuskilpailut, T20-kriketin ja kansalliset mestaruuskilpailut. Kun kaikkia krikettitapahtumia pelataan ympäri maailmaa, riippumatta siitä, kun kirjaudut sisään, sinulle on varmasti tarjolla ottelu.
Jalkapallo:
Kuten aina, Melbetin live-vedonlyönti tarjoaa suuren määrän vaihtoehtoja, mukaan lukien kansainväliset ystävyysottelut, mestaruuskilpailut, kansalliset mestaruuskilpailut, maailmanmestaruuskilpailut, miesten jalkapallot, alle 21-vuotiaat ja alle 19. Kullekin pelille on tarjolla suuri joukko vedonlyöntivaihtoehtoja, kuten Yli / Alle (Yli-Alle), tarkka pisteet, Tasoitus, Yhteensä, Joukkueelle hyväksytty tai ei, 1X2, Tupla mahdollisuus , jne.
Kaikki tärkeät pelit suoratoistetaan suorana , joten et koskaan unohda peliä enää. Pystyt seuraamaan otteluita livenä ja panostamaan viimeiseen sekuntiin asti. Ensisijaisten vetojen lisäksi on myös toissijaisia ​​vetoja keltaisista / punaisista korteista, kulmista, puolipisteisiin perustuvista jne.
Tennis:
Yksi suurimmista muodin vedonlyöntiurheilulajeista, tennis on peitetty Melbetillä maailman kulmasta toiseen. Voit lyödä vetoa parhaisista ITF-, WTA-, Challenger-tapahtumista, kansainvälisistä otteluista sekä grand slams -tapahtumista. Nauti suorasta lähetyksestä, kun istut pelin eteen ja lyöt vetoa tarkasta pistemäärästä, 1X2, pariton / parillinen, Yli / Alle (yli-alle), Tasoitus, Yksilö ja Kokonaistulos, joukkue ja koko muutamia mainitakseni. Sekä miehiä että naisia, kaksinpelissä ja kaksinpelissä, tarjotaan lisävaihtoehtona pelaajille. Kaikki tekemäsi vedot voivat olla osa yhdistelmävetoa, jotta saat ylimääräisen mahdollisuuden voittaa enemmän rahaa.
Koripallo:
Uppoudu parhaisiin tapahtumiin kaikkialta Euroopasta ja Latinalaisesta Amerikasta, sillä Melbet tuo sinulle parhaan koripallon, joka on urheilulaji ympäri maailmaa. Nauti nautinnollisista suorista lähetyksistä, kun lyöt vetoa 1X2, Yli / Alle, Tarkat pisteet, Kokonaispisteet, Yli tai alle yhteensä sekä Tasoitusvedot. Vaihtoehdot vaihtelevat kolmannen divisioonan liigan otteluista kansainvälisiin U14-tapahtumiin, mikä antaa sinulle enemmän valintoja kuin missään muualla Internetissä.
Nyrkkeily:
Vedonlyönti nyrkkeilystä on hauskaa monille, koska koko joukko mahdollisia tuloksia on suuri, ja Melbet on ollut osuma pelaajiensa kanssa. Valitse joko pelaaja 1 tai pelaaja 2 voitot, voittomenetelmä, kuten KO tai pisteet, kuka voittaa millä kierroksella ja jopa voittaneilla kierroksilla antaa sinulle parhaan mahdollisuuden voittaa. Kaikkien näiden vaihtoehtojen mukana tulee soveltuvia haittoja kertoimesi lisäämiseksi.
Pöytätennis:
Pingpongipeli tarjoaa loistavan live-vedonlyöntimahdollisuuden, kun parhaat pelaajat kilpailevat toisiaan vastaan. Yhden napsautuksen yksittäispanosvaihtoehdoilla voit valita voittajan, kokonaispistemäärän, ylityksen / välisumman, tasoitukset, pisteet yhteensä ja asettaa vetoja.
Baseball:
Vedonlyönti Major League Baseballista ei ole koskaan ollut näin helppoa Melbetin live-vedonlyöntivaihtoehtojen avulla. Hanki useita vaihtoehtoja panostamiseen joukkueen 1 tai joukkueen 2 voitosta, kierroksen etenemisestä, panosten suorittamisesta kierroksilla, yhteensä 1, yhteensä 2, yhteensä Yli / Alle (yli-alle), tasoitus, voittavat juoksut. Suoratoisto-ominaisuus tarkoittaa, että et enää koskaan menetä hetkeä pelistä.
Rugby:
Melbetin tarjous sisältää parhaat live-vedonlyöntivaihtoehdot tässä erittäin suositussa urheilulajissa. Hyvin vaihteleva, rugby-vedonlyönti sisältää joitain klassisia vetoja, kuten 1X2 Double Chance, 1X2, Handicap, Half Time Betting Race, Total Trials, Total 1, Total 2 , pariton / parillinen summa ja kilpailu voittoon. Jokainen veto tai tasoitus näyttää live-kertoimet, joiden avulla voit lyödä vetoa kyseisestä vaihtoehdosta yhdellä napsautuksella ja asettaa vetosi. Kansainvälisten ja kansallisten liigojen kattavuus antaa sinulle mahdollisuuden panostaa kokonaisuudessaan.
Speedway:
Melbet ei kuulu live-vedonlyöntiin useimmilla alustoilla, ja se tarjoaa Speedway-harrastajille mahdollisuuden panostaa peliin ja voittaa merkittäviä summia. Vedonlyönti luureista tai vain tapahtuman ja otteluiden voittajasta.
Lentopallo :
Kansainväliset, kansalliset ja U21-miesten ja naisten lentopallopelit ovat kaikki saatavilla Melbetissä. Pelejä käsitellään suorana 2D- tai 3D-renderöinä, jotka helpottavat päätöksentekoa. Pelin edetessä voit lyödä vetoa kokonaispisteistä, yli-alle, 1X2, tasoituksista, panoksista sarjoihin, asettaa pienet pisteet, tarkat pisteet ja setti / ottelu. Tietenkin, jos olet iso vedonlyöjä, voit voittaa suuria summia yhdistelmävedonlyöntivaihtoehdolla.