Mielipiteeni yhteistyöstäni Melbetin kanssa


yhteenveto

Jos tiedät mikä kumppanuuskumppanuussopimus on, perehdyn perusasioihin täällä, jos ei, lue alla.

Ensinnäkin tarjous on melko tavallinen urheiluvedonlyönnin maailmassa: RS vain 25% negatiivisilla siirtymillä. Se ei ole poikkeuksellinen, mutta minulle on aina maksettu, jopa pienistä määristä. En ole iso tytäryhtiö, joten voit toivoa enemmän.

Maksun pyytämiseksi sinun tarvitsee vain kommunikoida tytäryhtiön johtajan kanssa englanniksi. Nämä ovat hyvin reagoivia, jopa viikonloppuisin. Linkkien, kuponkikoodien ja tarjousmateriaalin osalta kaikki on saatavilla tytäryhtiöiden käyttöliittymässä, raportit sivustoiltasi ja pelaajiltasi. Se on hyvin yksinkertainen alusta, ja se on osoittautunut muiden venäläisten vedonvälittäjien kanssa.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin iloinen voidessani työskennellä Melbetin kanssa, vaikka tarjouksesta puuttuisi omat aloitussivut ja korvaus on pieni kilpailijaan verrattuna.


Kumppaniliittymänäkymä

Mikä on MelBet-vedonvälittäjän kumppaniohjelma?

MelBet-vedonlyöntisivusto tarjoaa , jonka avulla jäsenet voivat ansaita ylimääräistä rahaa enemmän heidän rahapelivoitonsa. Kumppanijäsen mainostaa mainosten avulla ja kontaktiensa kautta MelBet Betting Companyn tuotteita.

Vastineeksi tästä palvelusta foorumi palkitsee kumppaninsa. Tämä on palkkion muodossa oleva korvaus. Sen määrä vaihtelee ja voi nousta 40 prosenttiin. Tukemaan jäseniä, jotka ovat osa tätä ohjelmaa, MelBet tarjoaa työkaluja tuotteidensa parempaan mainostamiseen.


Mitkä ovat edellytykset osallistua tähän kumppaniohjelmaan?

Ensinnäkin on muistettava, että vedonlyönti on varattu ehdottomasti yli 18-vuotiaille. Sama koskee vedonvälittäjän MelBetin kumppanuusohjelmaa. Sitten on suostuttava lukemaan, ymmärtämään ja hyväksymään kyseisen ohjelman ehdot.

Näiden ehtojen osalta on huomattava, että MelBet-yhtiöllä on mahdollisuus muuttaa niitä milloin tahansa. Ilmoitus siitä lähetetään kuitenkin kumppanille sähköisesti. Tämä vedonlyöntipalvelujen tarjoaja työskentelee päivittäin tarjotakseen parhaan urheiluvedonlyöntipalvelun jäsenilleen.

Rekisteröintilomake

Mitkä ovat osallistujien ehdot?

Ensimmäisenä vaiheena jokaisella MelBet-käyttäjällä on oikeus avata yksi tytäryhtiötili. Rekisteröityminen toisen kerran, jopa tytäryhtiönä, on kumppaniohjelman ehtojen vastaista.


Mitä sinun on tiedettävä osallistujille myönnetyistä palkkioista

MelBet Affiliate -ohjelman osallistujille maksettavat palkkiot eivät ole kiinteitä. Ne riippuvat yleensä vedonvälittäjän jokaisesta tytäryhtiöiden tekemästä vedosta. On myös huomattava, että palkkiot eivät millään tavoin vaikuta tytäryhtiölinkin kautta rekisteröityneiden ihmisten tulojen arvoon. Ohjelman osallistujat saavat palkkiot joka tiistai vain sillä ehdolla, että vastaava summa ylittää 30 dollarin arvon.


Säännöt onnistuneesta pitkäaikaisesta kumppanuudesta

Ensimmäisessä vaiheessa on selvennettävä, että kumppanit eivät saa mainostaa vedonlyöntiyrityksen tuotteita ei-toivotuilla sähköisillä keinoilla. Vältä myös asiayhteyteen perustuvan mainonnan tyyppiä, jossa on sanat "MelBet" tai "Toimintakehotus" -tyyppi Napsauta Under tai Pop Under. Kun näitä tapoja käyttäneen tytäryhtiön tili löydetään, alusta yksinkertaisesti poistaa kyseisen tilin. Toisaalta on myös kiellettyä käyttää väärää tietoa uusien jäsenten vakuuttamiseksi. Sinun tulisi myös pidättäytyä käyttämästä "evästeen täyttämistä".