Ansaitse rahaa Sportin kautta


Melbet tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman kilpailuja ja tarjouksia vedonlyönnissä Esportista. Sinulla on pääsy laajaan valikoimaan pelejä ja monia tapahtumia, joista voi lyödä vetoa eSportissa. Melbet kattaa tapahtumia, jotka tapahtuvat planeetan kaikissa kulmissa. Joten riippumatta siitä, missä tai milloin kirjaudut sisään, löydät aina useita kilpailuja ja lyödä vetoa valitsemastasi Esport-pelistä.

Kaikki nykyiset tapahtumat päivitetään reaaliajassa. Sinulla on myös pääsy erittäin hyviin kertoimiin, uusimpiin tuloksiin sekä otteluiden etenemiseen yksinkertaisella ja intuitiivisella käyttöliittymällä. Parhaan mahdollisen voittomahdollisuuden tarjoamiseksi suoratoisto-ominaisuuden avulla voit seurata tapahtuman etenemistä reaaliajassa, jotta voit tehdä parempia päätöksiä.

Näkymä tarjolla olevista peleistä


Calendrier des bonus

Alla on luettelo kaikista Melbetissä olevista Esports-peleistä:

 • Call of Duty: Monien pelaajien suosikki FPS-peli on tietysti saatavilla Melbetissä. Vedonlyönti satunnaisista peleistä ja tunnetuista tapahtumista, kun COD-pelaajat taistelevat. Vetoa ennen peliä pelattaviin tapahtumiin ja katso live-suoratoistoa ansaitaksesi rahaa pelistäsi.
 • Counter Strike: Ehdottomasti kaikkien aikojen suosituin taktinen ampuja, Counter Strike antaa sinulle mahdollisuuden lyödä vetoa maailman suurimmista joukkueista. Melbet tarjoaa ennen ottelua sekä live-vedonlyöntiä. CS: llä voit lyödä vetoa istutetuista pommeista, hävitetyistä pommeista, räjähdysten kokonaismäärästä, pelin voittajasta, pelin kokonaispistemäärästä, kokonaismäärästä ja 1X2: sta. CS: ssä Melbet tarjoaa myös tasoitusvedonlyöntiä ja tarjoaa sinulle markkinoiden parhaat kertoimet.
 • DOTA: Dota, erittäin suosittu MMORPG-peli, on yksi Melbetin Esport-osion tärkeimmistä nähtävyyksistä. Kun verkossa on miljoonia pelaajia, et koskaan lopeta tapahtumia, joista lyödä vetoa, riippumatta DOTA-pelistä. Lisäksi voit lyödä vetoa live-otteluista ja otteluista ennen tärkeitä otteluita.
 • Rocket League: Ainutlaatuinen ja jännittävä peli, katsele kahta joukkuetta pelaamassa toisiaan koripallo-, jalkapallo- ja jääkiekkopeleissä autoja käyttäen! Kyllä, Rocket League -fanien ystävät, voit nyt asettaa ennätys- tai live-vedot 1X2: lle, parilliset / parittomat ja kokonaismäärä maalia maksimoidaksesi mahdollisuutesi voittaa.
 • League of Legends: Erittäin suosittu online-RPG, League of Legends on saatavana Melbetin Esport-osiosta. Voit lyödä vetosi ennen ottelua tai pelin sisällä.
 • World of Tanks: Kulttipeli, World of Tanks, on areenataisteluklassikko, josta kiistetään tankeilla. Tässä pelissä voit lyödä vetoa useista vaihtoehdoista.
 • Hearthstone: Hearthstone on strateginen korttipeli, jonka avulla voit lyödä vetoa 1X2: sta, kokonaismäärästä, osumien kokonaismäärästä, asetettujen legendaaristen korttien kokonaismäärästä, käytettyjen loitsujen kokonaismäärästä ja käytetyistä minioneista. Lisäksi voit lyödä vetoa ennen ottelua tai pelin sisällä.
 • Street Fighter: Yksi historian suosituimmista arcade-taistelupeleistä Street Fighter tulee nyt uuteen avatariin, jonka avulla voit lyödä vetoa suosikkipeleistäsi ja -pelaajistasi. Tule ja tee korkeat kertoimet vetosi legendaarisista suosikkihahmoistasi, kuten Ryu, Kane, Guile, Zangief tai monet muut.
 • King of Fighters (KOF): Monet arcade-taistelupelien fanit pitävät sitä klassikkona, intohimo KOFia kohtaan on hyvin esillä ja elossa Melbetin Esport-osiossa. Tule kokeilemaan onneasi satunnaisissa kaksintaisteluissa tai kilpailujen aikana.
 • Tekken: Toinen pelisuosikki arcade-taistelupelien harrastajien joukossa, Tekken on ollut vankka paikka konsolipelaajien mielessä jo yli vuosikymmenen ajan. Melbetissä voit lyödä vetoa Tekkenin peleistä, jotka tapahtuvat ympäri maapalloa, vedonlyöntivaihtoehdoilla pelien voittajista, peliaikasta ja yksittäisistä tuloksista. Myös haittoja on saatavana.
 • FIFA: Yhdistä rakkautesi virtuaalijalkapalloon ja Melbet-vedonlyöntiin maailman suosituimman FIFA-jalkapallopelin kanssa. Koska vedonvälittäjä antaa sinun lyödä vetoa kaikista uusimmista FIFA-peleistä ja jopa edellisistä, sinulla on mahdollisuus lyödä vetoa useista tapahtumista, mukaan lukien muun muassa Mestarien liiga, Europa-liiga, maailmanmestaruuskilpailut sekä kuin useat kansalliset liigat. Jos sinulla on mahdollisuus lyödä vetoa ennen ottelua tai pelin sisällä, valitse seuraava maali, jos molemmat joukkueet tekevät maalin, tuplamahdollisuudet, aasialainen tasoitus, tarkka pisteet ja joukko muita vedonlyöntivaihtoehtoja hyvillä kertoimilla .
 • Esport-taistelulajit: Melbet innostaa myös UFC-faneja tarjoamalla asiakkailleen UFC MMA -virtuaalitapahtumia. Tarjolla on monia vedonlyöntivaihtoehtoja, jotka vaihtelevat kevyestä raskaaseen, ja erilaisia ​​vedonlyöntivaihtoehtoja, kuten KO, TKO, pisteiden voitto ja voitto / tarjous. Verkkolähetykset ennen ottelua ja ajankohtaisista vedotapahtumista ovat kaikkien vedonlyöjien saatavilla.
 • Pro Évolution Soccer (PES): PES on toiseksi eniten pelattu konsoli- ja tietokonepallopeli maailmassa. Melbet tarjoaa tietysti asiakkailleen PES-kokousten kattavuuden ja antaa sille mahdollisuuden hyödyntää maailman suurimpia tapahtumia. Voit asettaa live-vetoja, kertoimet päivitetään reaaliajassa. Vedonlyöntivaihtoehdot, kuten Aasian tasoitus, molemmat joukkueet tekivät, kokonaispisteet, maalien lukumäärä kummallakin puoliskolla, joka tekee ensimmäisen maalin ... ovat käytettävissä otteluiden tekemiseksi jännittäviksi ja antamaan sinulle laajan valinnan kokeilla. voittaa ennustuksesi.
 • Flatout: Todista verilöyly kilpailuradalta ja tee panoksesi Flatout4: lle. Yksi viihdyttävimmistä virtuaalikilpailupeleistä alalla. Flatout4: llä voit todeta joitain leuka pudottavia kilpa-ajoja samalla, kun vedonlyönti pelaajien keräämistä pisteistä on jokaisen pelin lopussa.
 • Worms: Hauska, viihdyttävä mutta erittäin tekninen, Worms on yksi niistä erittäin kilpailukykyisistä peleistä, joita on yhtä mielenkiintoista pelata kuin katsella. Sinun on vaikea löytää toista sivustoa ottamaan matoja vetoja Melbetin ulkopuolella. Valitse parittomat / parilliset vedonlyöntivaihtoehdot, tarkka pisteet, 1X2 ja kokonaispisteet. Kaikki Worms -tapahtumat ympäri maailmaa ovat mukana.
 • Battlefield: Klassikko kaikkien “ensimmäisen persoonan ampujien” (FPS) joukossa, Battlefield antaa sinulle mahdollisuuden lyödä vetoa kahdesta erittäin kilpailukykyisestä joukkueesta, jotka taistelevat kunnian puolesta. Ottelua edeltävä tai pelin sisäinen veto antaa sinulle mahdollisuuden valita kokonaispistemäärä, parillinen / pariton ja 1X2 vedonlyönti vaihtoehdot.
 • Quake 4: Quake 4 on yksi maailman vanhimmista ja suosituimmista FPS-franchising-toimista, ja se on kokeneiden FPS-pelaajien perimmäinen taisteluareena. Täällä Melbetissä voit nauttia reaaliaikaisesta verenvuodosta lyömällä vetoa voittajasta, tavallisimmista tappoista, eniten tappamista ja muusta aina houkuttelevilla kertoimilla.
 • Mortal Kombat: Monien tyylilajien mielestä taistelupelinä pidetty Mortal Kombat esitteli pelaajat "kuolemaan" ja "julmuuteen". Tästä lähtien nämä pudotukset voivat olla sinun eduksesi, jos lyöt vetoa Melbetistä. Katso taistelut suorana, kun lyöt vetoja mahdollisista kohtalokkaista, julmista '' lopeta hänet '', pelivoitoista ja kokonaispisteistä.
 • Angry Birds: Kun Angry Birds osui matkapuhelimeen muutama vuosi sitten, se oli iso hitti. Suloinen mutta kilpailukykyinen arcade-mobiilipeli on synnyttänyt monia versioita. Siitä on tullut suosittu harrastuksena, mutta se on myös kiistanalainen Esport-kurinalaisuus. Melbet tarjoaa verkkotapahtumia Angry Birdissä, jossa voit lyödä vetoa korkeimmasta mahdollisesta pistemäärästä, suurimmista tähdistä ja valmiiden korttien määrästä.
 • 21: Tunnetaan myös nimellä Blackjack, 21 (kaksikymmentäyksi) korttipeli on kasinopeli, joka houkuttelee monia pelaajia. Melbetissä voit lyödä vetoa 21: n virtuaaliversiosta ja lyödä vetoa Bust, 21: stä, korttiyhdistelmästä, korttien sijoituksesta, kokonaismäärästä, 1X2: sta, kultaisesta pisteestä ja siitä, kuka pelaaja saa parhaat kortit pelin aikana. . Kertoimet ovat houkuttelevia kuten aina, joten voit lyödä vetosi tästä klassisesta virtuaalipelistä.
 • Injustice: Lyö vetoa siitä, mikä on sinulle tärkeää, kun DC: n supersankarit ja roistot kohtaavat tämän 2,5D-arcade-taistelupelin. Live-tapahtumat ja 1X2-vedonlyönti ennen ottelua, voitettujen pelien määrä ja pelien kokonaismäärä tarjoavat suuret kertoimet kaikille, jotka tuntevat epäoikeudenmukaisuuden.
 • Steep: Pidätkö extreme-urheilusta? Joten rakastat seurata ja lyödä vetoa Steepistä, pelistä, joka yhdistää parhaat puolet lumilautailusta, varjoliitoista, hiihtämisestä ja siipikävelystä. Liity tarjottuihin lumilautailutapahtumiin ja lyö vetoa pelaajan kokonaispisteistä voittaaksesi suuria taaloja.
 • Heroes: Heroes on jännittävä MMORPG, joka antaa sinulle ainutlaatuisia panostusvaihtoehtoja, kuten kuka osallistuu taisteluun, minkä tason olentot selviydyt ja kuinka monta ryhmää selviää pelin lopussa.
 • Durak: Suosittu venäläinen korttipeli Durak on täydellinen peli lyödä vetoa Itä-Euroopan pelaajista.
 • Disc Jam: Frisbee vie sen seuraavalle tasolle kahden pelaajan kanssa, jotka kilpailevat toisiaan vastaan ​​Disc Jamissä, lopullisessa frisbee-pelissä, joka on täynnä tonnia bonuksia ja taisteluvaihtoehtoja. Pelistä nauttien voit myös hyödyntää Melbetin tarjoamia erinomaisia ​​kertoimia.
 • Esport Baseball: Yhdysvaltojen kaikkien aikojen suosikkiurheilulajit ovat hyvin edustettuina Melbetin Esport-osiossa. Löydä suosikkitapahtumasi ja lyö vetoa pelin aikana ja ennen ottelua.
 • Esport Golf: Golf voi olla tylsää joillekin, mutta täällä Melbetissä Esport Golf on jännittävä. Panosta tapahtumiin, kun pelaajat kilpailevat toisiaan vastaan ​​ja ansaitsevat sinulle parhaat kertoimet pelistä reikästä reikään.
 • Esport Football Américain: Toinen klassikko amerikkalaisesta urheilusta. Veto kaksintaistelu- tai mestaruuskilpailuihin. Melbet tuo sinulle amerikkalaisen jalkapallon parhaat puolet Esport-muodossa kaikkialla maailmassa.
 • Esport Lacrosse: Melbet on yksi harvoista online-vedonlyönneistä, joka tarjoaa vedonlyöntivaihtoehtoja Lacrosse (tai Lacrosse) -tapahtumiin. Hän ehdottaa lyödä vetoa Lacrosse-liigasta ja muista tapahtumista herkkujen iloksi.
 • Esport Rally: Jos olet kilpafani, Esport Rally on täydellinen valinta sinulle. Valitse valinta monista satunnaisista kilpailuista, tutki tapahtuman suoraa lähetystä viimeistelläksesi strategiasi, ja olet vihdoin hyvä mennä.
 • Esport Pöytätennis: Virtuaalinen pöytätennis on myös sinun panoksesi. Ping-pongissa on mahdollisuus ennakkoon otteluihin ja pelien sisäisiin vedonlyönteihin suoratoistona. Valitse kilpailukykyisistä turnauksista tai head to head -tapahtumista makusi mukaan.
 • Esport American Biljardi: Amerikkalaisen biljardin ystäville tarjotaan myös pelin Esport-versio.
 • Esport F1: Formula 1 -fanit tietävät mielellään, että Melbet on sisällyttänyt suosituimman version moottorikilpailuista. Kun sinulla on mahdollisuus osallistua suuriin kilpailuihin ja suoratoistaa tapahtumia, lyö vetoa suosikki Formula 1 -tähteistäsi virtuaalimaailmassa.
 • Esport Tennis: Valitse monipuolisesta tennistennivalikoimasta tai päätä vastaan ​​useista tapahtumista ja lyö vetoa suosikkitennistähteistäsi ympäri maailmaa.
 • Esport Kriketti: Yksi maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista kriketti on uskomattoman suosittu Aasian maissa ja Isossa-Britanniassa. Harrastajana rakastat lyödä vetoa “Herrasmiehen pelistä”. Suorat kansainväliset ja kotimaiset Esport-krikettitapahtumat katetaan, joten voit lyödä vetoa suosikkijoukkueistasi ja voittaa suuria voittoja.
 • Esport Salibandy: Salibandy on nopeasti kehittyvä uusi urheilulaji, jota jäljitellään ympäri maailmaa. Kasvavan suosion joka päivä, joka toinen vuosi järjestettävä salibandyn maailmanmestaruuskilpailut ja vuotuinen Euro salibandykuppi ovat joitain pakollisia tapahtumia. Tämän huomioon ottaen Melbet on varmistanut, että osallistut Floorball Esport -tapahtumiin, joissa voit lyödä vetoa suosikkijoukkueistasi virtuaalisissa otteluissa kansainvälisellä tai kansallisella seuratasolla.
 • Esport Saada kiinni: Melbet tuo virtuaalisen version maailman suosituimmista paini peleistä. Vedä suosikki WWE-supertähtiisi ja voita suuria voittoja.
 • Esport Koripallo: Melbetin tarjoama virtuaalinen NBA-tapahtuma ympäri maailmaa on kultainen tilaisuus kaikille koripalloa rakastaville vedonlyöjille. Voit asettaa vedon valitsemalla NBA 2K18 -turnaukset, satunnaiset ottelut ja kaksintaistelut. Reaaliaikaiset pisteet ja kertoimet päivittyvät tapahtumien suoratoistolla tekevät siitä sujuvan ja viihdyttävän kokemuksen.
 • Esport Käsipallo: Käsipallolla on monia omistautuneita seuraajia ympäri maailmaa, mikä on luonut virtuaalisen vedonlyöntielämyksen, jota on vaikea löytää muualta. Live-suoratoiston, reaaliaikaisen kertoimen ja tuloksen, pelin sisäisen vedonlyönnin ja ottelua edeltävän vedonlyönnin avulla voit nauttia käsipallovedoksistasi kuin koskaan ennen.
 • Esport Rugby: Yksi suosituimmista urheilulajeista Euroopassa ja Australasiassa, online- ja offline-rugby on suosittu urheilulaji monille pelaajille. Siksi sinulla on mahdollisuus lyödä vetoa myös Rugby-versiosta Esport Melbetissä. Löydät vaihtoehtoja ennen ottelua panostamiseen sekä pelin aikana. Seuraa live-suoratoistovaihtoehtoa pelin seuraamiseksi ja hienosäädä panoksesi vastaavasti.