Pelaa todella!


Vedonlyönti- ja vedonlyöntivaihtoehtoluettelo Melbetissä menee vielä pidemmälle lisäämällä suositut Bingo ja Toto. Kun jokaisella kapealla on paljon vetoja, mahdollisuutesi voittaa Melbetissä ovat selvästi suuremmat.


Bingo

Harvat pelaajat eivät ole tietoisia Bingon ja Kenon olemassaolosta. Melbetissä voit valita Bingo, Crazy Bingo, Battleship ja Keno.

Yleiskatsaus

Bingo:

Saatavana verkossa oppimista ja viihdettä varten. Osta lippu helposti paikkasi pelissä. Kun sinulla on lippusi, odota kärsivällisesti muutama minuutti, kunnes live-valinta alkaa. Kun 70 palloa pyörii ja kuuluttaja ilmoittaa niistä, voit tarkkailla linjojen, täysien korttien tai jättipottien tuloksia ja nähdä, oletko voittanut.

Osta laatikoita ja lippuja yksin tai sarjaan numeroilla, jotka ovat sinun seuraavalle pelille. Vaikka piirretyt numerot näkyvät ja näet tulokset livenä, voit tarkastella nykyisiä voittojasi nopeasti. Pelistä on demoversio, joka on erittäin hyödyllinen uusille pelaajille, jotka haluavat testata järjestelmää ennen rahan asettamista. Lisäksi on mahdollisuus päästä live-chatiin, jos haluat selventää jotain asiakastukeen.

Tyhjä:

Keno-idea on sama kuin Bingo, hieman eri tavalla. Live-peli alkaa, kun 20 palloa valitaan. Osta lippu ennen pelin alkua ja odota pelin alkua. Pääpalkinnot ja jättipotit odottavat sinua, toivoen lippusi voittavan.

Jokaisen lipun voi ostaa vain 2 eurolla. Voit ostaa useamman kuin yhden lipun jokaisesta pelistä. Kun lippusi on ostettu, voit valita ne kaikki nopeasti ja tarkastella niitä yhdessä paikassa erittäin helppokäyttöisessä käyttöliittymässä. Kun peli alkaa, lippusi tila muuttuu pelin sisäiseksi ja voit nostaa voittosi. Demojärjestelmä on täällä, jotta voit testata Kenon pelijärjestelmän ennen oikean rahasi panostamista.

Taistelulaiva:

Klassinen meritaistelupeli palaa kiertämällä, jolloin voit ostaa lippusi useilla meritaistelutoimilla. Kierrokset jatkuvat peräkkäin ja odottavat kärsivällisesti, että ostat lisää lippuja. Kun live-peli alkaa, ilmoittaja ilmoittaa valitut numerot ja huomaat, säästävätkö vai tuhoutuvatko lippusi veneet.

Rahaa voi voittaa lyömällä vetoa osumien ja upotettujen veneiden määrään pelin edetessä. Kun kierros on ohi, siirry nopeasti voitot-välilehdelle saadaksesi selville, kuinka paljon olet voittanut. Pelin demoversio antaa sinun testata ennen kuin lyöt vetoa rahoihisi. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun verkossa milloin tahansa, jos sinulla on kysyttävää.

Hullu bingo:

Suurempien maksujen ja parempien mahdollisuuksien päästä jättipottiin Crazy Bingo on osuma kaikille Melbetin asiakkaille. Osta lippusi esittelytilassa saadaksesi tunteen pelistä ja anna sinun käyttää tiliäsi lyödäksesi rahaa. Kun liput on ostettu, säännöt ovat hyvin yksinkertaisia. Odota kärsivällisesti seuraavan live-pelin alkua ja toivoa, että haluamasi 70 numeroa piirretään.

Jälleen kerran käteistä voi voittaa täyttämällä rivin, koko kortin tai jättipotin kautta. Kun kierros on ohi, järjestä lippusi nopeasti ja siirry 'voittosi' -välilehdelle tunnistaaksesi ryöstösi. Voit sitten nostaa sen pois tai jatkaa pelaamista parempien tulosten saavuttamiseksi.


TÄMÄ

Yleiskatsaus

Tote tai Toto -vedonlyöntijärjestelmä tunnetaan ympäri maailmaa, ja tietysti Melbet halusi saada sinut mukaan toimintaan. Valitse Toto-vedonlyöntipelissä joukko tuloksia vaikuttavasta määrästä jalkapallo- ja jääkiekkootteluita. Voit myös asettaa satunnaisen panoksen, jos olet erityisen onnekas. Valitse valinta TOTO-15 ja tarkka Toto-pisteet välillä, jotta voit voittaa vielä enemmän. Vedot voidaan sijoittaa lopputulokseen, joukkue 1 voittaa, joukkue 2 voittaa tai tasapeli.

Live-jalkapallo-otteluiden lisäksi operaattori hyväksyy myös Toto-vedot useista Esports-tapahtumista. Kun olet lyönyt vetosi ja arvonta on alkamassa, odota kärsivällisesti, kunnes kaikki vedot on ratkaistu ja voit saada voittosi eliniän ajan.